Thursday, 26 September 2013

Hot chocolate on a stick

Im always looking for something new to sell at our Christmas Craft Shows and I think I just found it I really love this creative unique idea found on "30 pounds of apples" website

Supplies
sticks (at least 5 inches long)
piping bag or sandwich bag with 1/2″ corner cut off
ice cube tray or deep candy mold, each cavity approximately 1 ounce

Ingredients
9 oz. milk chocolate (not chippits)
7 oz. semi-sweet chocolate (not chippits)
1/2 c (1.5 oz) loosely packed cocoa
1 c (4.5 oz) loosely packed powdered sugar
1/8 tsp salt
mini marshmallows

In a medium bowl, sift together cocoa, powdered sugar, and salt. Set aside

Chop chocolate into small pieces (no larger than about 3/4″ inch long) and combine in a glass bowl that is completely dry. Microwave in 30 second bursts on 50% power, stirring between each burst, ensuring that your spatula is also completely dry. Once chocolate is about 2/3 melted (there are still some chunks in the melted chocolate), stir until remaining chunks melt. This prevents the chocolate from getting too hot.

Pour melted chocolate into the mixing bowl containing the dry ingredients and stir until combined. Mixture will be very thick, similar to brownie batter. Spoon mixture into a piping bag (no coupler or tip is needed) or into a sandwich bag with the corner sliced off. Pipe the chocolate into an ice cube tray.

Once all chocolate has been piped, pound the tray lightly on the counter to eliminate air bubbles and to flatten the tops of the cubes if they are uneven. Working one cube at a time, insert a stick and place four mini marshmallows onto the top of the cube. Once all cubes are complete, set aside until cubes are completely dry. You can also place them in the fridge if you are in a hurry.

Once all cubes are dry, remove carefully from the molds. Wrap pretty and store in the cupboard.

To Use:
Heat up 1 cup milk (approximately 1 ounce of chocolate should be used for each cup of milk, so adjust based on the weight of your cube) and stir in. Cube will take several minutes to dissolve completely.

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Lait au chocolat chaud sur baton

Matériel:
bâtons (au moins 5 cm de long)
poche à douille ou un sac à sandwich avec 1/2 "coin coupé
bac à glaçons ou moules de bonbons profonde, chaque cavité d'environ 1 once

ingrédients
9 oz chocolat au lait (pas les pépittes)
7 oz chocolat mi-sucré (pas les pépittes)
1/2 c (1,5 oz) de cacao non tassée
1 c (4,5 onces) de sucre en poudre tassée
1/8 à thé de sel
mini guimauves

Dans un bol moyen, tamiser le cacao, le sucre en poudre et le sel. Mettez de côté

Hacher le chocolat en petits morceaux (pas plus d'environ 3/4 "pouces de long) et les combiner dans un bol en verre qui est complètement sec. Micro-ondes de 30 secondes éclate sur la puissance de 50%, en remuant entre chaque rafale, en s'assurant que votre spatule est également complètement sec. Une fois que le chocolat est environ 2/3 fondu (il ya encore quelques morceaux dans le chocolat fondu), remuer jusqu'à ce que les morceaux restant fondre. Cela empêche le chocolat de devenir trop chaud.

Verser le chocolat fondu dans le bol contenant les ingrédients secs et mélanger jusqu'à consistance homogène. Le mélange sera très épais, semblable à la pâte à brownies. Verser le mélange dans une poche à douille (aucun raccord ou embout est nécessaire) ou dans un sac à sandwich avec le coin coupé off. Mettre le chocolat dans un bac à glaçons.

Une fois que tout le chocolat a été canalisé, taponner le plateau légèrement sur le comptoir pour éliminer les bulles d'air et d'aplatir les sommets des cubes s'ils sont inégaux. Travailler un cube à la fois, insérez un bâton et placer quatre mini guimauves sur le dessus du cube. Une fois tous les cubes sont complets, mis de côté jusqu'à ce que les cubes soient complètement sèches. Vous pouvez aussi les placer dans le réfrigérateur si vous êtes pressé.

Une fois tous les cubes sont secs, retirez soigneusement des moules. Enveloppez jolie et stocker dans le placard.

Utilisation: (si vous les offrer en cadeau, attacher le mode d'emploi
Faire chauffer 1 tasse de lait (environ 1 once de chocolat doit être utilisé pour chaque tasse de lait, donc ajuster basée sur le poids de votre cube), remuez et Cube prendra plusieurs minutes pour dissoudre complètement.

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