Hot chocolate on a stick
Im always looking for something new to sell at our Christmas Craft Shows and I think I just found it I really love this creative unique idea found on "30 pounds of apples" website
Supplies
sticks (at least 5 inches long)
piping bag or sandwich bag with 1/2″ corner cut off
ice cube tray or deep candy mold, each cavity approximately 1 ounce
Ingredients
9 oz. milk chocolate (not chippits)
7 oz. semi-sweet chocolate (not chippits)
1/2 c (1.5 oz) loosely packed cocoa
1 c (4.5 oz) loosely packed powdered sugar
1/8 tsp salt
mini marshmallows
In a medium bowl, sift together cocoa, powdered sugar, and salt. Set aside
Chop chocolate into small pieces (no larger than about 3/4″ inch long)
and combine in a glass bowl that is completely dry. Microwave in 30
second bursts on 50% power, stirring between each burst, ensuring that
your spatula is also completely dry. Once chocolate is about 2/3 melted
(there are still some chunks in the melted chocolate), stir until
remaining chunks melt. This prevents the chocolate from getting too hot.
Pour melted chocolate into the mixing bowl containing the dry
ingredients and stir until combined. Mixture will be very thick, similar
to brownie batter. Spoon mixture into a piping bag (no coupler or tip
is needed) or into a sandwich bag with the corner sliced off. Pipe the
chocolate into an ice cube tray.
Once all chocolate has been
piped, pound the tray lightly on the counter to eliminate air bubbles
and to flatten the tops of the cubes if they are uneven. Working one
cube at a time, insert a stick and place four mini marshmallows onto the
top of the cube. Once all cubes are complete, set aside until cubes are
completely dry. You can also place them in the fridge if you are in a
hurry.
Once all cubes are dry, remove carefully from the molds. Wrap pretty and store in the cupboard.
To Use:
Heat up 1 cup milk (approximately 1 ounce of chocolate should be used
for each cup of milk, so adjust based on the weight of your cube) and
stir in. Cube will take several minutes to dissolve completely.
~~~~~~~~~~~~~~
Lait au chocolat chaud sur baton
Matériel:
bâtons (au moins 5 cm de long)
poche à douille ou un sac à sandwich avec 1/2 "coin coupé
bac à glaçons ou moules de bonbons profonde, chaque cavité d'environ 1 once
ingrédients
9 oz chocolat au lait (pas les pépittes)
7 oz chocolat mi-sucré (pas les pépittes)
1/2 c (1,5 oz) de cacao non tassée
1 c (4,5 onces) de sucre en poudre tassée
1/8 à thé de sel
mini guimauves
Dans un bol moyen, tamiser le cacao, le sucre en poudre et le sel. Mettez de côté
Hacher le chocolat en petits morceaux (pas plus d'environ 3/4 "pouces
de long) et les combiner dans un bol en verre qui est complètement sec.
Micro-ondes de 30 secondes éclate sur la puissance de 50%, en remuant
entre chaque rafale, en s'assurant que votre spatule est également
complètement sec. Une fois que le chocolat est environ 2/3 fondu (il ya
encore quelques morceaux dans le chocolat fondu), remuer jusqu'à ce que
les morceaux restant fondre. Cela empêche le chocolat de devenir trop
chaud.
Verser le chocolat fondu dans le bol contenant les
ingrédients secs et mélanger jusqu'à consistance homogène. Le mélange
sera très épais, semblable à la pâte à brownies. Verser le mélange dans
une poche à douille (aucun raccord ou embout est nécessaire) ou dans un
sac à sandwich avec le coin coupé off. Mettre le chocolat dans un bac à
glaçons.
Une fois que tout le chocolat a été canalisé, taponner
le plateau légèrement sur le comptoir pour éliminer les bulles d'air et
d'aplatir les sommets des cubes s'ils sont inégaux. Travailler un cube à
la fois, insérez un bâton et placer quatre mini guimauves sur le dessus
du cube. Une fois tous les cubes sont complets, mis de côté jusqu'à ce
que les cubes soient complètement sèches. Vous pouvez aussi les placer
dans le réfrigérateur si vous êtes pressé.
Une fois tous les cubes sont secs, retirez soigneusement des moules. Enveloppez jolie et stocker dans le placard.
Utilisation: (si vous les offrer en cadeau, attacher le mode d'emploi
Faire chauffer 1 tasse de lait (environ 1 once de chocolat doit être
utilisé pour chaque tasse de lait, donc ajuster basée sur le poids de
votre cube), remuez et Cube prendra plusieurs minutes pour dissoudre
complètement.

No comments:
Post a Comment