Thursday, 26 September 2013

Vanilla Cupcakes with Lemon Filling and Meringue Frosting

Cupcake Ingredients:

1 1/2 cup cake flour
1 tsp baking powder
1/4 tsp salt
1/4 cup butter, room temperature
3/4 cup sugar
2 eggs
1 tsp vanilla
1/2 cup milk

Mix flour, baking powder, and salt. Beat in butter gradually. Beat in sugar and mix thoroughly. Beat in eggs, then vanilla and milk. Beat sugar and mix thoroughly. Beat in eggs, then vanilla and milk. Beat just until mixed. Pour into lined cupcake pan. Bake at 400 for twenty minutes or until toothpick comes out almost clean.

Filling Ingredients:

1 egg yolk
juice of one lemon
1/4 cup butter
1/2 cup sugar
 

 Beat egg and yolk in metal bowl set in simmering water. Beat in lemon butter, and sugar. Stir over medium heat until the mixture has consistency of pudding.
Frosting Ingredients:

4 tbsp water
1/4 tsp cream of tartar
1 cup sugar
2 egg whites
1 tbsp light corn syrup
1 tsp vanilla

Beat together water, cream of tartar, sugar, egg, and syrup at low speed in metal bowl set in simmering water. When mixture reaches 140 degrees, beat on high for 5 minutes. Remove from heat, add vanilla, and beat for 3 minutes.

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Cupcakes à la vanille avec garniture au citron et glaçage

Ingrédients gâteau:

1 1/2 tasse de farine à gâteau
1 1/2 cuillère à thé de poudre à pâte
1/4 cuillère à thé de sel
1 bâton de beurre, température ambiante
1 tasse de sucre
2 oeufs
1/2 cuillère à thé de vanille
1/2 tasse de lait

Mélanger la farine, la poudre à pâte et le sel. Battre le beurre progressivement. Incorporer le sucre et bien mélanger. Incorporer les oeufs, puis la vanille et le lait. Battre le sucre et bien mélanger. Incorporer les oeufs, puis la vanille et le lait. Battre jusqu'à ce que mitigés. Verser dans le moule gâteau doublé. Cuire au four à 400 pendant vingt minutes ou jusqu'à ce qu'un cure-dent en ressorte presque propre.

Ingrédients Garniture:

1 jaune d'œuf
jus d'un citron
1/4 tasse de beurre
1/2 tasse de sucre


Battre l'œuf et le jaune dans un bol en métal fixé dans l'eau frémissante. Battre le beurre de citron et le sucre. Remuez sur feu moyen jusqu'à ce que le mélange ait consistance d'un pouding.

Glaçage Ingrédients:

4 c. table d'eau
1/4 cuillère à thé de crème de tartre
1 tasse de sucre
2 blancs d'œufs
1 c. a table sirop de maïs leger
1 cuillère à thé de vanille

Battre ensemble l'eau, la crème de tartre, le sucre, l'œuf et le sirop à faible vitesse dans un bol en métal fixé dans l'eau frémissante. Lorsque le mélange atteint 140 degrés, battre à puissance maximale pendant 5 minutes. Retirer du feu, ajouter la vanille et battre pendant 3 minutes

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