Thursday, 26 September 2013

Nicole's Chicken Cream Cheese fried tortillas
source: My recipe and picture, Nicole Shwapping Circle

Ingredients

3 cups cooked shredded chicken (I like rotisserie)
6 ounces cream cheese, softened
1/3 cup sour cream
1/2 cup salsa
1 + 1/2 cups shredded sharp cheddar cheese
1 cup corn
coarse salt and fresh black pepper, to taste
9 - 10 (6-inch) flour or corn tortillas
vegetable or canola oil, for frying

Instructions

In a large bowl mix together the chicken, cream cheese, sour cream, salsa, cheddar and corn. Season to taste with salt and pepper.
Working with one tortilla at a time spread 2 heaping tablespoons of the chicken mixture off center and spread out like a log. Roll up and set seam side down on a platter. Repeat until all the tortillas are filled and rolled.
Add enough oil to a large skillet to generously cover the bottom. Heat on medium to medium-low heat, cook tortillas in batches, turning to brown each side. Remove to paper towels to drain.
Serve with your choice of dunking sauce.
source: my recipe and picture ~ Nicole, Shwapping Circle
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ingrédients

3 tasses de poulet cuit déchiqueté (J'aime rôtisserie)
6 oz fromage à la crème, ramolli
1/3 tasse de crème sure
1/2 tasse de salsa
1 + 1/2 tasse de fromage cheddar fort râpé
1 tasse de maïs
de gros sel et poivre noir fraîchement moulu, au goût
9 - 10 (6 pouces) de farine ou de maïs tortillas
végétale ou huile de canola, pour la friture

directives

Dans un grand bol, mélanger le poulet, fromage à la crème, la crème sure, la salsa, le cheddar et le maïs. Assaisonner de sel et de poivre.
Travailler avec une tortilla à un moment écart de 2 cuillères à soupe du mélange de poulet décentré et étalé comme une bûche. Rouler et fixer côté couture vers le bas sur un plateau. Répétez jusqu'à ce que tous les tortillas sont remplies et roulées.
Ajoutez suffisamment d'huile dans une grande poêle à couvrir généreusement le fond. Chauffer à feu moyen à moyen-doux, faire cuire les tortillas en lots, tournant au brun chaque côté. Retirer de serviettes en papier pour égoutter.
Servir avec votre choix de sauce tremper.

1 comment:

  1. This is not your recipe. I would appreciate if you would not take my recipes and the photos and post them on your blog as if it was yours! If you would please take it down immediate I won't press this any further thanks :) You can see my original post and photo here: https://www.facebook.com/MyRoyalKitchen/photos/pb.243899678971421.-2207520000.1398365898./645187752175943/?type=3&theater

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